Indlæser Arrangementer

26. marts 2020

Kære medlem i LyLe,

Regeringen har besluttet at indføre forbud mod arrangementer og begivenheder med flere end 10 personer. Forbuddet gælder til mandag den 13. april 2020.

Vi tager Corona/Covid19-situationen meget alvorlig, og vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes udmeldinger tæt og må beklageligvis aflyse/udsætte vores generalforsamling, der var sat til den 17. april 2020 i København.

Det er en force majeure-situation, vi er havnet i, og situationen taget i betragtning vil vi ikke udsætte nogen for uhensigtsmæssig risiko for virus.

Vi vil naturligvis holde alle orienteret om en ny dato i god tid, som det fremgår af vedtægterne.

Generalforsamlingen vil blive afholdt hurtigst muligt efter, at situationen er normaliseret, og når det igen er lovligt og forsvarligt at afholde større forsamlinger, da vi alle er en særligt udsat gruppe.

Vi håber på forståelse fra dig, og foreningens bestyrelse fortsætter indtil der kan afholdes en generalforsamling.

Pas godt på jer selv og hinanden.

På bestyrelsens vegne
Rita O. Christensen
Formand i LyLe

 


 

I LyLes bestyrelse har vi besluttet at aflyse arrangementet den 18. april 2020 i København, men indkalder i stedet for til vores generalforsamling. Generalforsamlingen er kun for foreningens medlemmer.

Nyt tilspunkt: Fredag den 17. april kl. 14.00 – 17.00
Samme sted: Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V.

>> Læs gerne indkaldelsen til generalforsamlingen her

Vi har besluttet at ændre arrangement pga. Corona-virus/COVID-19, der breder sig, og risikoen vurderer vi som værende for stor i forhold til evt. smitte.

Bestyrelsen beklager meget, men vi kan love, at Daniel Svensson gerne kommer til næste arrangement, vi holder i Aalborg i september 2020 – mere herom senere.

Tilmeld dig med det samme!

Vi har masser af håndsprit med, og vi håber, at der – trods alt – kommer så mange medlemmer som muligt og hører om foreningens aktiviteter i 2019 og 2020. Der er dog et begrænset antal pladser, som bliver fordelt efter først til mølle-princippet. Tilmelding skal til på e-mail til rita@lyle.dk senest den 3. april 2020.

Vi glæder os til at se dig i København.

Mange hilsner fra
Bestyrelsen i LyLe

Du er velkommen til at dele ...