LyLe Bladet

En gang årligt i 2012-2015 udkom LyLes medlemsblad, LyLe Bladet. I april 2015 introducerede LyLe et nyt medlemblad, der erstattede de tidligere nyhedsbrev og LyLe Bladet, nemlig LyLe Nyt, som herefter udkommer 3-4 gange årligt.

Du kan læse LyLe Bladet som pdf nedenfor eller bestille trykte eksemplarer i vores webshop – det koster kun portoen. Du kan også vælge udgaver af LyLe Nyt eller LyLe Fokus. Send os en mail til lyle@lyle.dk og fortæl, hvilke blade du gerne vil modtage, så sender vi dem til dig.

LyLe Bladet 2015

LyLe Bladet 2015

I hele 2015 sætter LyLe fokus på hverdagen med hæmatologisk kræft. I bladet kan du læse om patienter og pårørendes hverdag på godt og ondt. Læs også journalist Eva Jørgensens erfaringer som pårørende til en døende – og om den unge familie Filipsen, hvor den ubønhørlige ”diagnose” flytter ind.

Værs’go – klik og læs bladet:

LyLe Bladet 2014

LyLe Bladet 2014

Et friskt nummer af LyLe Bladet har set dagens lys. Læs om MDS, mus, idrætsorganisationen Proof Of Life og meget mere. Den tredje udgave af LyLes medlemsblad fortæller personlige historier, belyser politiske tiltag inden for sundhedsområdet og gør dig måske lidt klogere på den videnskab, mange af os skylder så meget.

Værs’go – klik og læs bladet:

LyLe Bladet 2013

LyLe Bladet 2013

I denne udgave af bladet kan du bl.a. læse stort interview med Monica, medicinfri CML-patient, ” Nu er jeg en fri fugl”, mindfulness og yoga, kemo og stråler på retur og livskvalitet.

Værs’go – klik og læs bladet:

LyLe Bladet 2012

LyLe Bladet 2012

I denne udgave af bladet kan du bl.a. læse det store interview med Søs Egelind. Læs også om samtalegrupper med erhvervserfaring, og om en udfordrende efterårsferie på Dallund Slot.

Værs’go – klik og læs bladet: