Podcasts

En podcast er et program, du kan høre, når det passer dig. Du kan høre podcasts på fx din mobiltelefon eller computer.

Livet med AML

”Livet med AML” er en podcastserie om akut myeloid leukæmi, AML, produceret af Pfizer. Serien giver et indblik i, hvordan det er at blive ramt af en livstruende sygdom som AML, og den store omvæltning af patientens og pårørendes liv sygdommen er. Der er flere podcasts i denne serie.

>> Hør “Livet med AML” her

Livet med CML

Podcastserien ”Livet med CML” er produceret af Pfizer og giver et lægeligt, psykologisk og patient indblik i, hvordan det er at blive ramt af CML – en sygdom, som nogle patienter må leve med livslangt. Der er flere podcasts i denne serie.

>> Hør “Livet med CML” her

Ramt af lymfekræft

‘Ramt af livet’ er en podcast produceret af SundhedsTV med åbne og ærlige samtaler med mennesker, der er ramt. Ramt af livet.

‘Ramt af lymfekræft’ – sætter fokus netop lymfekræft og på de følelser og udfordringer, diagnosen kan medføre.

>> Du kan høre ‘Ramt af lymfekræft’ her

Ramt af leukæmi

‘Ramt af livet’ er en podcast produceret af SundhedsTV, hvor vært Susanne Ziba Asmussen taler åbent og ærligt med mennesker, der er ramt. Ramt af livet.

To afsnit – ‘Ramt af leukæmi’ – sætter fokus på CLL (kronisk lymfatisk leukæmi) og på de følelser og udfordringer, diagnosen kan medføre. Der er stor forskel på alvorligheden af sygdommen. Nogle mærker ikke til den, mens andre bliver meget syge og skal behandles i perioder.

>> Du kan høre ‘Ramt af leukæmi’ her