LyLe har brug for din hjælp!

En gave fra dig styrker foreningens arbejde – og så kan du trække beløbet fra i skat

Med din hjælp bliver vi en stærkere forening

Med en gave fra dig på 200 kroner, kan vi komme i betragtning til at modtage kompensation fra Den Statslige Momsordning, dvs. en kompensation for de penge, vi betaler i moms. Det er muligt, fordi vi er en velgørende forening. For at komme ind i ordningen skal LyLe modtage mindst 100 gaver, der hver skal være på minimum 200 kr. inden årets udgang.

For LyLe og vores næsten 1.000 medlemmer vil det være af stor betydning. Det kan nemlig blive til mange penge, som vi kan bruge til at lave aktiviteter for vores medlemmer og deres pårørende. Pengene kommer altså tilbage til dig som medlem i form af en endnu stærkere forening.

Det er meget nemt!

I vores webshop er det let at donere en pengegave til LyLe – du kan enten vælge en fast 200 kr-gave eller selv taste det beløb ind, du ønsker at give.

Giv LyLe en pengegave

Du kan også vælge at indbetale via bankoverførsel eller MobilePay, hvis du foretrækker det:

Kontooverførsel til vores konto i Danske Bank, reg. 1551 konto 10 283 701
MobilePay til 12368 (NB! Brug ikke tidligere nummer)

Du skal huske at oplyse dit navn, adresse og cpr.nr. og skrive ‘GAVE’ – på den måde kan vi indberette til Skat, og din gave kommer i puljen, og du kan trække beløbet fra.

Opret testamente og støt LyLe

Du kan betænke LyLe ved at oprette testamente – det vil hjælpe LyLe med at gøre en forskel og hjælpe dem, der lever med blodkræft i dag og fremover.

Gratis oprettelse af testamente online

Virksomheden Dokument 24 hjælper os med at oprette testamenter gratis, når vi er skrevet ind i testamentet. De har gjort det enkelt at oprette et testamente online.

Klik her og at se, hvordan du kommer i gang med oprettelsen af dit testamente.

Når du har oprettet testamentet, så modtager du det straks på e-mail. Herefter skal testamentet skrives under som et notartestamente eller som et vidnetestamente. Du vælger selv, hvordan du skriver testamentet under.

Dokument 24 står til rådighed på telefon og e-mail, hvis du søger juridisk rådgivning. Rådgivningen er også gratis for dig.

LyLe betaler ikke arveafgift

LyLe er registreret som en velgørende organisation og betaler derfor ikke arveafgift. Dine testamentariske donationer går dermed ubeskåret til drive foreningen, så vi kan hjælpe folk, der er ramt af blodkræft og deres pårørende.

Alle donationer gør en forskel.