Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

LyLe søger deltagere til fokusgruppe for unge med Hodgkin Lymfom

Er du mellem 18 og 40 år, og er du eller har du været diagnosticeret med Hodgkin Lymfom, så er du måske en af dem, vi har brug for til en fokusgruppe med unge med denne sygdom.

Resultat af fokusgruppemødet vil vi i LyLe blandt andet bruge til at finde ud af, hvordan vi kan blive en bedre patientforening for unge med lymfekræft.

Vi afholder fokusgruppemødet i Borgernes Hus i Odense (tæt på Banegården) lørdag den 6. oktober kl. 14.00-17.00. Du får betalt dine rejseomkostninger og selvfølgelig lidt at spise og drikke, mens vi er sammen.

Hvad går det ud på?

Et fokusgruppemøde er et gruppeinterview med fokus på et eller flere bestemte emner, som alle i gruppen har erfaringer med og holdninger til. Der vil være 6-10 deltagere samt en moderator (der styrer samtalen) og en observatør til stede.

En fokusgruppe er et ideelt sted at få talt om og belyst de erfaringer og udfordringer, man har gjort sig med sin sygdom. Her er det muligt at skabe en åben og fortrolig atmosfære, hvor man kan udtrykke og udveksle synspunkter om de emner, der tages op. Fokusgrupper er derfor velegnede til at blotlægge og undersøge hidtil usete, oversete eller følsomme problemstillinger. Alle input bliver naturligvis kun brugt i anonymiseret form.

 


Vil du være med?

Kunne du tænke dig at være med så skriv gerne til finn@eyelevel.dk eller ring til Finn på 22 87 55 71, hvis du brug for mere viden om det at deltage i fokusgruppen.