København

Hvor og hvornår

Vi forventer, at møderne vil blive hold i Glostrup-/Herlev-området. Når vi er ‘på den anden side’ af corona, vil vi beslutte, hvor og hvornår vi mødes.

Om Københavngruppen

Efter en længere periode i dvale, har lokalgruppen i København for Lymfekræft, Leukæmi og MDS patienter for ny tovholder, og er derfor startet op igen.

Kom og deltag i en uformel snak, hvor vi udveksler egne erfaringer, tanker, overvejelser, tvivl og usikkerhed, der opstår i forbindelse med en kræftdiagnose.

Kontakt

Hvis du vil vide mere om gruppen eller har lyst til at snakke, inden du møder op så ring eller send en mail til vores tovholder Stella Haugsted: Tlf. 28 93 19 23 eller e-mail koebenhavn@lyle.dk.

Om vores tovholder

Mit navn er Stella Haugsted. Jeg er 63 år og bor med min mand i Glostrup. Tilsammen har vi (i skrivende stund) 5 børn og 7 børnebørn. I hele sommerhalvåret bor vi i vores dejlige kolonihave i Ballerup.

Jeg har det meste af mit arbejdsliv arbejdet med forsikringer. I 2007 blev jeg syg med mb Meniere, og efter arbejdsprøvning og flexjob fik jeg tilkendt førtidspension i 2015. Jeg har haft diabetes type 1 i 40 år.

Jeg fik diagnosen MDS (lav risiko) i juli 2020. Jeg begyndte behandling med EPO/Aranesp, og efter tre måneder uden virkning fik jeg yderligere Nivestim. Nu venter jeg på, at det skal virke.

Da jeg fik diagnosen følte jeg mig meget alene og savnede nogle, jeg kunne tale med og høre andres erfaringer. Da jeg fandt LyLe og så, hvad forenignen kan tilbyde af vidensdeling og netværk, meldte jeg mig til at være tovholder for den på det tidspunkt ikke-aktive gruppe i København.

Jeg synes, det er vigtig, når man har en alvorlig diagnose, at man har ligestillede, man kan snakke med.

Netværksmøder

Se mødetidspunkter i Lyles kalender

Adresse:

København