København

Hvor og hvornår

Vi kan hermed med glæde annoncere, at Københavner gruppen holder netværksmøde, og du er selvfølgelig meget velkommen til at være med.

Du bedes tilmelde dig hos Stella på koebenhavn@lyle.dk, så vi ved, hvor mange der kommer.

Du kan i arrangementskalenderen se, hvornår vi holder næste møde.

Vi har endnu ikke lagt os fast på faste dage, og hvor tit vi afholder møde. Det må komme an på interessen, og du vil blive spurgt, hvordan det passer dig.

Om Københavngruppen

Netværksmøderne er stedet, hvor du kan erfaringsudveksle, dele din historie og være blandt ligestillede og dermed føle dig forstået. Der vil bl.a. blive serveret lidt brød, kaffe og te og være et sted, hvor du kan føle dig i gode omgivelser.

Netværksmødet er for patienter og pårørende eller en nær ven, som står dig nær, og du har tiltro til.

Kontakt

Hvis du vil vide mere om gruppen eller har lyst til at snakke, inden du møder op så ring eller send en mail til vores tovholder Stella Haugsted: Tlf. 28 93 19 23 eller e-mail koebenhavn@lyle.dk.

Om vores tovholder

Mit navn er Stella Haugsted. Jeg er 63 år og bor med min mand i Glostrup. Tilsammen har vi (i skrivende stund) 5 børn og 7 børnebørn. I hele sommerhalvåret bor vi i vores dejlige kolonihave i Ballerup.

Jeg har det meste af mit arbejdsliv arbejdet med forsikringer. I 2007 blev jeg syg med mb Meniere, og efter arbejdsprøvning og flexjob fik jeg tilkendt førtidspension i 2015. Jeg har haft diabetes type 1 i 40 år.

Jeg fik diagnosen MDS (lav risiko) i juli 2020. Jeg begyndte behandling med EPO/Aranesp, og efter tre måneder uden virkning fik jeg yderligere Nivestim. Nu venter jeg på, at det skal virke.

Da jeg fik diagnosen følte jeg mig meget alene og savnede nogle, jeg kunne tale med og høre andres erfaringer. Da jeg fandt LyLe og så, hvad forenignen kan tilbyde af vidensdeling og netværk, meldte jeg mig til at være tovholder for den på det tidspunkt ikke-aktive gruppe i København.

Jeg synes, det er vigtig, når man har en alvorlig diagnose, at man har ligestillede, man kan snakke med.

Netværksmøder

Se mødetidspunkter i Lyles kalender

Adresse:

København