Næstved

Lokalgruppen for Lymfekræft, leukæmi og MDS

Hvor og hvornår

Vi mødes ca. hver måned (Juli holder vi sommerferie) – alle dage mellem kl. 17-19

Frivillighedscentret
(bag om Spar Nord)
Farimagsvej 16
4700  Næstved

Om Næstvedgruppen

Kom og deltag i en uformel snak hvor vi udveksler egne erfaringer, tanker, overvejelser, tvivl og usikkerhed, der opstår i forbindelse med en blodkræftdiagnose.

Mødetidspunktet er alle dage fra kl. 17.00-19.00. Sommerudflugter og anden arrangement aftales i gruppen

Der vil være gratis kaffe og lidt brød! Vi håber at se så mange som muligt til nogle hyggelige eftermiddage.

Har du lyst til at vide mere eller at snakke, inden du møder op, er du meget velkommen til at kontakte Rita O. Christensen, der er tovholder for gruppen på mail: naestved@lyle.dk.

Tovholdere i Næstved

Fornavn: Susanne
Bopæl: Ringsted

Fornavn: Rita
Bopæl: Næstved

Historik Rita:
Jeg fik konstateret CML i 1997 og fik en standard transplantation med søsters marv. Sygdommen vendte tilbage 4 gange siden, men jeg har været på Tasigna, som holder leukæmien nede, men jeg er nu under klinisk stopforsøg, for at se om jeg kan leve uden medicin.

Jeg er en mor til et barn med autisme og har to bonusbørn alle voksne nu. Jeg har udgivet min egen bog ”NYT LIV på den hårde måde” som beskriver mit forløb med sygdommen CML.

Jeg har involveret mig i Lyles arbejde, først som kasserer og nu, formand. Jeg er også internationale engageret, hvor jeg følger med i udviklingen i verden omkring hæmatologien. Jeg er tovholder for Næstved gruppen, hvor man kan samles og erfaringsudveksle med de andre deltagere. Jeg følte mig meget alene, men det er jeg bestemt ikke længere J
Når jeg kunne overleve en så alvorlig sygdom, så kan andre også derfor står jeg frem og kan forhåbentlig indgyde håb til andre.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for råd og vejledning omkring din sygdom, hvordan du kan komme videre, trods en så alvorlig sygdom som lymfekræft, leukæmi eller MDS.

Netværksmøder

Alle er velkomne til at møde op.

  • Kan være på alle dage – kontakt tovholderne på naestved@lyle.dk eller tlf 31 68 26 00 for nærmere information

  • Kl. 17.00-19.00

  • Frivillighedscentret
    Farimagsvej 16
    4700  Næstved

Adresse:

Frivillighedscentret
Farimagsvej 16
4700 Næstved