Næstved

Lokalgruppen for Lymfekræft, leukæmi og MDS

Hvor og hvornår

Vi mødes ca. hver anden måned – det kan være alle dage kl. 17-19

Frivillighedscentret
Farimagsvej 16
4700  Næstved

Om Næstvedgruppen

Kom og deltag i en uformel snak hvor vi udveksler egne erfaringer, tanker, overvejelser, tvivl og usikkerhed, der opstår i forbindelse med en kræftdiagnose.

Mødetidspunktet kan være på alle dage fra kl. 16.00-18.00.

Der vil være gratis kaffe og kage! Vi håber at se så mange som muligt til nogle hyggelige eftermiddage.

Har du lyst til at vide mere eller lyst til at snakke, inden du møder op, er du meget velkommen til at kontakte Rita O. Christensen, der er tovholder for gruppen på mail: naestved@lyle.dk.

Tovholdere
Fornavn: Susanne
Lokalgruppe: Næstved
Bopæl: Næstved

Fornavn: Rita
Født: 1962
Lokalgruppe: Næstved
Bopæl: Næstved

Historik Rita:
Jeg fik konstateret CML i 1997 og fik en standard transplantation med søsters marv. Sygdommen vendte tilbage 4 gange siden, men jeg har været på Tasigna, som holder leukæmien nede, men jeg er nu under klinisk forsøg, for at se om jeg kan leve uden medicin.

Jeg er en mor til et barn med autisme og har to bonusbørn alle teenagere – så der er nok at se til. Jeg har udgivet min egen bog NYT LIV på den hårde måde som beskriver mit forløb med sygdommen CML.

Jeg har involveret mig i Lyles arbejde, først som kasserer, og nu, hvor jeg er meget engageret i projekt Min Bog til patienter med hæmatologiske diagnoser. Jeg er den internationale repræsentant, hvor jeg følger med i udviklingen i verden omkring hæmatologien. Jeg er tovholder for Næstved gruppen, hvor man kan samles og erfaringsudveksle med de andre deltagere.
Når jeg kunne overleve en så alvorlig sygdom, så kan andre også derfor står jeg frem og kan forhåbentlig indgyde håb til andre.

Du er altid velkommen til at kontakte hende, hvis du har brug for råd og vejledning omkring din sygdom, hvordan du kan komme videre, trods en så alvorlig sygdom som lymfekræft eller leukæmi.

Netværksmøder

Alle er velkomne til at møde op.

  • Kan være på alle dage – kontakt tovholderne på naestved@lyle.dk eller tlf 31 68 26 00 for nærmere information

  • Kl. 17.00-19.00

  • Frivillighedscentret
    Farimagsvej 16
    4700  Næstved

Se mødetidspunkter i Lyles kalender

Adresse:

Frivillighedscentret
Farimagsvej 16
4700 Næstved