BEMÆRK!

Tilbuddet er kun gældende til og med 31. august 2021.

Antistoffer er afgørende for om en person er beskyttet mod COVID-19. Viden om tilstedeværelsen af antistoffer er derfor vigtig, hvis man ønsker sikker viden omkring ens immunitet over for dette virus. Uanset om man er tidligere smittet med COVID-19 eller er vaccineret herfor, så er en antistofmåling eneste måde at få en individuel vurdering af ens egen beskyttelsesstatus. LyLe har derfor lavet en aftale med en af landets førende leverandører inden for antistoftest, om at tilbyde test til foreningens medlemmer til en særpris, da viden om beskyttelse over for COVID-19 er særlig betydningsfuldt for sårbare patientgrupper.

Testen

Der er tale om en antistofselvtest fra den franske producent Biosynex, som er samme type test langt de fleste apotekere har tilbudt gennem snart et år.

Pris

99 kr. pr. test (apotekspris 220 kr.). Hertil kommer forsendelse på 45 kr. pr. forsendelse (uanset antal tests). Testen kan alternativt afhentes på hos distributøren i Hørsholm og derved spares omkostningen til forsendelsen. Noter ”selvhenter” på bestillingen såfremt dette ønskes.

Bestilling

Testen bestilles på info@medkoncept.dk og betales via LYLE (reg.nr. 1551 konto 102 83 701), hvorefter testen afsendes/kan afhentes.

Ved bestillingen skal du oplyse:

  • Navn
  • Adresse
  • Antal tests
  • Tydelig markering såfremt personen selv ønsker at hente test(ene) i Hørsholm og dermed undgå betaling for fragt: Noter ”selvhenter” på bestillingen såfremt dette ønskes.

Testresultater

Da vores samarbejdspartner Medkoncept ønsker at støtte patientgrupper med lidelser, som kan involvere patientens immunforsvar, opfordres man til at dele sine testresultater med virksomheden via info@medkoncept.dk.

Disse data vil blive analyseret anonymt mhp., om der er mønstre, som kan give anledning til at kontakte sundhedsmyndighederne, således at testning for antistoffer på sigt bliver et offentligt anliggende.

Ønskede testdata, som du oplyser LyLe, efter du har taget testen:

  • Køn og alder
  • Diagnose
  • Eventuelle behandling
  • Datoer for eventuel(le) vaccination(er) samt antistoftestsvar.

>> Læs mere om antistoftesten og se instruktionsvideo med Medkoncepts hjemmeside