Fra LyLe Nyt, juni 2018:

Siden januar 2014 har vi holdt netværksmøder i Odense. Møderne holdes i Bolbro Brugerhus, Stadionvej 50, 5200 Odense V. For andet halvår af 2018 ses vi flg. tirsdage kl. 16.00-18.00: 7. august, 4. september, 2. oktober, 6.  november og 4. december.

Poul Eigil Rasmussen, som selv har haft lymfekræft, står sammen med hustruen, Mette, i spidsen for gruppen, der i øjeblikket består af ca. 20 personer.

I martsnummeret af LyLe Nyt var der en længere artikel om vores gruppe, som du kan læse, og få et indtryk af, hvad der sker på et møde hos os.

På vores møde i april havde vi besøg af Mette Munk fra OUH. Hun er patientforløbsvejleder og kendt af alle, der har eller har haft sin gang på afd. X4. Mette er en særdeles kompetent sygeplejerske, som er rigtigt dejlig at få besøg af engang imellem, da hun som regel kan afklare mange af de spørgsmål, vi som kræftpatienter og –pårørende går rundt med.

Tirsdag den 15. maj var gruppen samlet til spisning på Boulevardkroen i Odense. Vi var i alt 11 (desværre en del afbud), som nød en veltillavet æggekage eller et overdådigt stjerneskud. Dejligt at kunne mødes i andre rammer og nyde hinandens selskab.

Læs mere om lokalgruppen i Odense, kontakt Poul Eigil på pouleigil@lyle.dk eller tlf. 26 60 04 13, hvis du gerne vil med – alle er velkomne!