Fra LyLe Fokus, november 2020:

Torsdag den 17. september skinnede solen fra en klar, blå himmel, og vinden var på et minimum.

Lykkeligvis havde Aalborg-gruppen valgt netop denne dag til gruppens sensommerfrokost på restaurant ”Ombord”, der ligger placeret i Aalborg med udsigt til lystbådhavnen, hvor der altid er høj aktivitet.

Pga. COVID-19 har vi også set os nødsaget til at aflyse de månedlige møder og den årlige sommerudflugt i juni måned. Derfor var alle deltagere spændte og forventningsfyldte over at skulle træffes igen. Vi havde alle passet godt på os selv, og ingen i gruppen var blevet ramt. Så gensynsglæden var stor!

Der blev snakket og grinet under frokosten. Humøret var højt, og oplevelser fra det sidste seks måneder blev delt og kommenteret.

En del af deltagerne valgte efter frokosten at gå en tur til Fjordbyen, som ligger placeret ud mod Limfjorden. Bydelen består af små, selvbyggede og ofte meget farverige huse, som bærer præg af, at her bor en del kunstnere. Gåturen var rig på sanseindtryk, og med det flotte vejr blev det for alle en god oplevelse. Gruppen var så heldige at komme forbi en iskiosk, hvor turen traditionen tro blev afsluttet med en – denne gang Ryå – is.

Har du lyst til at være med til netværksmøderne i Aalborg, er du altid velkommen. Du kan også læse mere om gruppen her.