Fra LyLe Fokus, november 2021:

Coronasituationen har lært mange af os at deltage i møder – store og små – via internettet. I den seneste tid har LyLe stået bag flere gode, online webinarer, som er møder, hvor deltagerne kan være med hjemme fra sofaen. Det seneste eksempel er vores temadag, som vi afholdt fysisk i Aalborg den 25. september. Her havde vi arrangeret, at mødet kunne følges hjemme fra din stue. Det betød, at den patient, der fx bor på Møn, og som måske ikke har mulighed for at rejse til Nordjylland, kunne sidde trygt hjemme i stuen – evt. sammen med sine pårørende – og følge med.

At deltage på vores web-møder eller webinarer, som vi kalder dem, har mange fordele, og er det første gang, man prøver det, skal man ikke være bekymret. De løsninger, der bruges i dag, er blevet så nemme at gå til, at alle kan være med. Og skulle der opstå problemer undervejs, har LyLe allieret sig med internetfirmaet Wecademy, der trygt og sikkert kan hjælpe dig med ’ombord’, hvis der er et webinar, der har din interesse.

Det eneste, du skal, er at lave kaffen selv!

Webinarer, der kort fortalt er et online foredrag ofte med forskellige oplægsholdere, er en fantastisk måde at få viden på uden at skulle forlade hjemmet. Du behøver altså ikke til at starte bilen og tænke på kørsel, og hvor foredraget skal afholdes henne. For at deltage på et webinar kræver det blot få klik med musen, og så er du klar til at tage imod en masse nyttig, ny viden, som kan have relevans for dig. 

Og bare rolig – præcis som ved et fysisk foredrag er der lagt masser af tid og pauser ind, så du kan få stillet de spørgsmål, der måtte opstå undervejs. Faktisk kan det være nemmere at stille spørgsmål via chatten. Og den skal vi nok instruere dig i at bruge. Det eneste, du behøver for at deltage på et webinar med LyLe, er en computer eller smartphone med adgang til internettet. Det kan være en fordel med kamera, men det er ikke nødvendigt. Vi sender udførligt vejledningsmateriale ud til dig i god tid inden, så du kan finde vej ind til webinaret. 

Det fantastiske ved webinarer er, at der er plads til alle, og alle kan være med. Wecademy står klar med teknisk assistance, hvis der skulle opstå udfordringer. Det er bare at komme i gang med at gå på opdagelse i webinaruniverset. Det eneste, du selv skal sørge for, er kaffen, kagen og det gode humør, så sørger vi for resten.

Vi ser frem til at mødes med dig online fremover – indtil da kan du finde tidligere webinarer her.