Den nye podcastserien ”Livet med CML” er produceret af Pfizer og giver et lægeligt, psykologisk og patient indblik i, hvordan det er at blive ramt af CML – en sygdom, som nogle patienter må leve med livslangt.

Livet med CML

Hvad er CML, hvorfor får man CML og hvordan behandles CML? Lyt til denne podcast med professor Jesper Stentoft, der gør dig klogere på CML.

PP-BOS-DNK-0066

CML og livskvalitet

I denne podcast får du gode råd til, hvordan du kan fokusere på det positive og opnå en bedre livskvalitet på trods af en diagnose med CML.

PP-BOS-DNK-0068

Om CML

Hør psykolog Camilla Schrøder fortælle om de psykologiske aspekter af at blive ramt af CML. Camilla giver også gode råd til patienter og pårørende i denne podcast.

PP-BOS-DNK-0070

Patientportræt: Torben og Louises historie

Mød Torben og Louise, som fortæller åbent og optimistisk om, hvordan Torbens CML opdages, og hvordan de er i gang med at vende tilbage til hverdagen.

PP-BOS-DNK-0071

Patientportræt: Carina og Steffens historie

Carina og Steffen bliver gravide, mens Carina bliver syg med CML. Hør historien om, hvordan de tackler udfordringer og finder livsglæden sammen i en svær tid.

PP-BOS-DNK-0069

CML – behandlingsstop

Ulf stoppede sin CML behandling i 2018. Ulfs historie om behandlingstop bliver portrætteret gemmen en lægefaglig vurdering, Ulfs personlige tanker og en psykologs aspekter i forhold til beslutningen om at stoppe behandling.

PP-BOS-DNK-0067

International CML-dag

Hvad er den Internationale CML-dag? Hør Christen Lykkegaard Andersen fortælle den spændende historie om opdagelsen af CML-dagen.

PP-BOS-DNK-0072