Næstvedgruppen har eksisteret siden 2009 og har vokset sig stor siden da. Der har også været en del udskiftninger i gruppen, da det er forståeligt, at nogle patienter gerne vil videre i livet, efter en hård sygdom er overstået. Vi har dog nogle, der har holdt ved lige siden starten. Mange fortæller, at de nyder selskabet og sammenholdet, der er i gruppen. Alle får noget med hjem og føler, de er blevet hørt. Vi mødes en gang om måneden – og i juli holder vi sommerferie.

Vi havde julefrokost den 6. december i en hyggelig restaurant Rosmarino i Næstved, hvor vi fik lækker mad og drikke. Vi var 19 personer, og der var en rigtigt god stemning. Når vi er fuldtallige, er vi 25 i gruppen, men det sker sjældent, at vi er så mange på én gang.

Vi holder også sommerudflugt en gang om året, hvor vi ser på noget kulturelt, og bagefter sætter vi os over noget god mad i hyggelige omgivelser. Vi aftaler altid i gruppen, hvor vi skal hen. Det tyder kun på, at der er brug for vores erfaringsudvekslingsmøder, og der bliver lyttet til alle under hele mødet.

Vi kan kun anbefale, du kommer forbi og besøger os i en af vores grupper i landet og får en god snak blandt ligestillede under hyggelige omgivelser.

>> Vil du vide mere om netværksgruppen i Næstved, så klik her

>> Du kan finde alle LyLes netværksgrupper her

Det er gratis at være med som medlem, og der er mange andre fordele ved at melde sig ind i LYLE.

Hvis du har brug for at høre mere eller bare have en snak, så er der altid mulighed for at kontakte os på lyle@lyle.dk. Og du kan kontakte os hele året.